Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen
0513 - 43 53 08 / 06 - 23 82 10 07
info@schoonmaak-heerenveen.nl

Vloerreiniging Lemmer

Voor vloerreiniging in Lemmer en regio bent u van harte welkom bij Vos vloerenonderhoud & schoonmaakdiensten Heerenveen. Als ervaren bedrijf bieden wij een veelzijdig dienstenpakket aan. U kunt niet alleen bij ons terecht voor vloerreiniging in Lemmer en omgeving, maar onder meer ook voor meubelreiniging, ramen wassen en het reinigen van houtwerk. Door onze dienstverlening zo breed mogelijk te maken zorgen wij ervoor dat wij de meest uiteenlopende klanten van dienst kunnen zijn. Wanneer u zoekt naar een ervaren partij voor vloerreiniging in Lemmer, dan komen wij graag ter plaatse.

Professionele vloerreiniging in Lemmer

Wanneer u bij ons komt voor vloerreiniging in Lemmer, dan kunnen wij de vloer vooraf bekijken. Op de eerste plaats kunnen wij dan uiteraard vaststellen om wat voor vloer het precies gaat, zodat wij een plan van aanpak op kunnen stellen voor de vloerreiniging in Lemmer. Daarnaast is het zo dat wij ook kunnen beoordelen in welke staat de vloer verkeerd. Bij ernstige vervuiling is een andere aanpak nodig dan bijvoorbeeld wanneer de vloer enkel oppervlakkige reiniging nodig heeft. Wij adviseren u graag als het gaat om vloerreiniging in Lemmer.

Neem contact met ons op

Bent u nog op zoek naar een ervaren onderneming die zich heeft gespecialiseerd in professionele vloerreiniging in Lemmer? Wij staan graag voor u klaar. Neemt u gerust eens contact met ons op. U kunt bellen naar 0513 - 43 53 08 / 06 - 23 82 10 07 of mailen naar info@schoonmaak-heerenveen.nl. Wij zijn u altijd graag van dienst. 

Informatie aanvragen