Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen
0513 - 43 53 08 / 06 - 23 82 10 07
info@schoonmaak-heerenveen.nl

Schoonmaak harde vloeren

Een mooie, schone vloer heeft uw huis of kantoor een frisse, goedverzorgde uitstraling. Om een vloer in goede staat te houden is naast dagelijks onderhoud belangrijk, even als grondig periodiek onderhoud. Hier kunt u Vos vloerenonderhoud & schoonmaakdiensten voor inschakelen. Als veelzijdig schoonmaakbedrijf Wij zijn gespecialiseerd in vloeronderhoud en kunnen we dit uitvoeren op zowel linoleum/marmoleum vloeren als natuurstenen vloeren.

Linoleum/marmoleum
Zolang uw linoleum of marmoleum vloer goed wordt onderhouden biedt deze veel voordelen. Waaruit bestaat vloeronderhoud? Het wissen van stof, sprayonderhoud en indien nodig het machinaal schrobben van de vloer en deze voorzien van waslagen. Vos vloerenonderhoud & schoonmaakdiensten kan dit dankzij jarenlange ervaring op professionele wijze voor u uitvoeren.

Natuurstenen vloeren
Natuursteen is een prachtig materiaal, maar wel één dat goed onderhouden moet worden.
Welke onderhoudsbehandeling Vos vloerenonderhoud & schoonmaakdiensten toepast, is afhankelijk van de steensoort, de staat van het oppervlak en de gewenste glans. Vaak bestaat onderhoud van natuursteen uit de volgende onderdelen:

  • Het kristalliseren van marmeren vloeren;
  • Het uitvoeren van een steenglans- en polijstbehandeling;
  • Het verwijderen van de cementsluier;
  • Impregneren.

industrie vloer schoonmaken

Informatie aanvragen