Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen
0513 - 43 53 08 / 06 - 23 82 10 07
info@schoonmaak-heerenveen.nl

Houtwerk schoonmaken

Houtwerk rondom huis kan snel vuil worden door natte aanslag en alg. Zelfs als de schilder net is geweest, kan het houtwerk al snel een schoonmaakbeurt gebruiken. Vos vloerenonderhoud & schoonmaakdiensten maakt houtwerk op vakkundige wijze voor u schoon.

Zorgvuldige werkwijze

Wij nemen het houtwerk nat af met professionele producten of wij borstelen het schoon met een borstel met waterdoorvoer. Deze zorgvuldige manier van reinigen houdt u de kwaliteit van het houtwerk in stand. Wij maken dus geen gebruik van een hogedrukreiniger.

Schoonmaken van houten terrassen en vlonders

Onder houtwerk vallen ook terrassen en vlonders. Beide worden snel glas als gevolg van mos – en algengroei. Dit kan gevaarlijk zijn. Wij verwijderen de aanslag met onze houtreiniger en door te schrobben met een nylonborstel. Ook hier maken we geen gebruik van hogedruk, omdat ook terrassen en vlonders daarmee worden beschadigd. Tevens ontstaat de opruwing veel sneller nieuw mos- en algenaanslag.

U kunt ervoor kiezen om het oppervlak na onze reiniging te laten oliën voor een duurzaam resulaat. Oliën kan in verschillende kleuren.

Houtwerk schoonmaken

Informatie aanvragen