Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen
0513 - 43 53 08 / 06 - 23 82 10 07
info@schoonmaak-heerenveen.nl

Meubelreiniging

Zit er een vlek op uw mooie bank of uw favoriete stoel? Dit kan vaak worden opgelost met meubelreiniging. Hiermee doelen we expliciet op meubelreiniging door professionals, aangezien meubelreiniging zonder kennis van zaken een risicovolle klus is. Vos vloerenonderhoud & schoonmaakdiensten is dé specialist in meubelreiniging die kwaliteit levert voor een betaalbare prijs. Wij zorgen ervoor dat uw favoriete meubels weer hygiënisch schoon zijn.

Veilige, milieuvriendelijke en duurzame meubelreiniging aan huis of kantoor

Meubelreiniging voert Vos vloerenonderhoud & schoonmaakdiensten altijd uit met behulp van water een koolzuur. Nooit met zeep of schoonmaakmiddelen, omdat deze resten achterlaten die nieuw vuil creëren. De koolzuurbubbels weken het vuil in het meubel optimaal los en duwen dit als het ware omhoog. De stoffering wordt gespoeld en het vuil en water wordt met hoge zuigkracht verwijderd. Deze manier van reinigen is veilig, milieuvriendelijk en zorgt voor een duurzaam resultaat. Het is toepasbaar op vrijwel alle meubelstoffen en is dan ook ideaal voor bijvoorbeeld bureaustoelen op kantoor.

Meubelreiniging wordt ter plaatse gedaan, dus wij komen langs bij u thuis of op kantoor. Na reiniging beschermd wordt het meubel voorzien van een vuilwerende beschermlaag, voor een langdurig schoon resultaat.

Meubelreiniging

Informatie aanvragen