Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen
0513 - 43 53 08 / 06 - 23 82 10 07
info@schoonmaak-heerenveen.nl

Schoonmaken openbare ruimtes Lemmer

Het schoonmaken van openbare ruimtes in Lemmer is vaak een tijdrovende klus. Veel flatgebouwen hebben openbare ruimtes die onvoldoende of helemaal niet worden onderhouden door de bewoners. Het kan dan ook fijn zijn om hiervoor een schoonmaakbedrijf in te schakelen. Voor het schoonmaken van openbare ruimtes in Lemmer kunt u uitstekend terecht bij Vos vloerenonderhoud & schoonmaakdiensten Heerenveen. Wij hebben een jarenlange ervaring in de branche en kunnen u altijd een oplossing op maat bieden, ook wanneer het gaat om het schoonmaken van openbare ruimtes in Lemmer.

Het professioneel schoonmaken van openbare ruimtes in Lemmer

Wij staan graag voor u klaar wanneer u zoekt naar een ervaren partij voor het schoonmaken van openbare ruimtes in Lemmer. U kunt bij ons terecht voor zowel grote als kleinere schoonmaakprojecten. Vooraf kunnen wij met u bespreken wat de beste aanpak is voor het schoonmaken van de openbare ruimtes in Lemmer. U kunt hierbij denken aan een eenmalige grote schoonmaak of bijvoorbeeld aan een periodieke schoonmaakbeurt. Voor het schoonmaken van openbare ruimtes in Lemmer bieden wij altijd een maatwerk oplossing die bij u past.

Neem contact met ons op

Wilt u het schoonmaken van openbare ruimtes in Lemmer overlaten aan een ervaren schoonmaakbedrijf? Vos vloerenonderhoud & schoonmaakdiensten Heerenveen staat voor u klaar met een betaalbare en zeer complete dienstverlening. Voor meer informatie of advies kunt u altijd eens vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel dan naar 0513 - 43 53 08 / 06 - 23 82 10 07 of mail naar info@schoonmaak-heerenveen.nl

Informatie aanvragen