Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen
0513 - 43 53 08 / 06 - 23 82 10 07
info@schoonmaak-heerenveen.nl

Schoonmaakbedrijf portieken Lemmer

Wilt u een schoonmaakbedrijf voor portieken in Lemmer inschakelen? Dan is het goed om eens nader kennis te maken met de services van Vos vloerenonderhoud & schoonmaakdiensten Heerenveen. Wij bieden veelzijdige schoonmaakdiensten aan en kunnen u ook uitstekend helpen wanneer u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf voor portieken in Lemmer. Portieken behoren toch tot het visitekaartje van een heel gebouw. Mensen stappen direct vanuit de portiek een woning binnen. Het is dan wel prettig als de portieken ook lekker schoon zijn. Als ervaren schoonmaakbedrijf kunnen wij de portieken in Lemmer goed reinigen op periodieke basis.

Een ervaren schoonmaakbedrijf voor de portieken in Lemmer

Vos vloerenonderhoud & schoonmaakdiensten Heerenveen heeft een jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche. U kunt ons schoonmaakbedrijf inschakelen voor het reinigen van de portieken in Lemmer. Wij zetten hiervoor goed getrainde en ervaren medewerkers in, zodat de portieken goed schoon worden gemaakt. Uiteraard kunt u door ons schoonmaakbedrijf de portieken in Lemmer ook op regelmatige basis laten reinigen. Soms is het nodig om eenmalig de portieken goed schoon te maken, maar in veel gevallen is het gewenst dat de portieken na een grote schoonmaak goed worden onderhouden. Ook hiervoor zijn wij u graag van dienst.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons schoonmaakbedrijf voor de portieken in Lemmer? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 0513 - 43 53 08 / 06 - 23 82 10 07 of stuur een mail naar info@schoonmaak-heerenveen.nl. Wij informeren en adviseren u graag.

Informatie aanvragen