Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen
0513 - 43 53 08 / 06 - 23 82 10 07
info@schoonmaak-heerenveen.nl

Ramenwasser Lemmer

Wanneer u een goede ramenwasser in Lemmer zoekt, dan bent u aan het juiste adres bij Vos Heerenveen. Wij zijn gevestigd aan de Zijlroede 42 in Heerenveen, maar bieden onze veelzijdige diensten in vloeronderhoud en schoonmaak ook aan in de plaats Lemmer. U kunt dan ook zeker een beroep op onze service doen wanneer u een ervaren ramenwasser in Lemmer nodig heeft. Ons bedrijf staat klaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten. U kunt ons natuurlijk altijd vragen naar de mogelijkheden wanneer u een ramenwasser in Lemmer nodig heeft.

Een ‘ouderwetse’ ramenwasser in Lemmer

Tijden veranderen en de meest uiteenlopende banen worden gemakkelijker gemaakt met moderne technieken. Dit betekent niet per definitie dat deze technieken beter zijn dan de traditionele werkwijzen. De ramenwasser in Lemmer werkt nog op de ouderwetse manier, gewoon met een ladder, een wisser en een spons. Uiteindelijk wordt hiermee toch het beste resultaat geboekt. Heeft u juist een ramenwasser in Lemmer nodig die moderne technieken en apparatuur inzet, bijvoorbeeld omdat het gaat om grote raampartijen of om moeilijk bereikbare plekken? Dan kan onze ramenwasser in Lemmer natuurlijk wel de nodige moderne apparatuur inzetten.

Wilt u meer weten?

Wilt u een ramenwasser in Lemmer inschakelen en bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Wij zijn te bereiken op de nummers 0513 - 43 53 08 / 06 - 23 82 10 07. Vanzelfsprekend kunt u ons ook een mail sturen, via info@schoonmaak-heerenveen.nl.

Informatie aanvragen