Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen
0513 - 43 53 08 / 06 - 23 82 10 07
info@schoonmaak-heerenveen.nl

Meubelreiniging Lemmer

Het reinigen van meubels kan een lastige klus zijn. Zeker op kantoren schiet het goed reinigen van het meubilair er vaak bij in. U kunt nu gebruik maken van meubelreiniging Lemmer voor het grondig schoonmaken van meubilair. Dit geldt uiteraard ook voor particulieren. Is uw bank nog goed maar zitten er ontsierende vlekken in van gemorste drankjes of andere ongelukjes? Dan kunt u een beroep doen op onze professionele reiniging voor uw meubels. Wij gebruiken uitsluitend milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen die de stoffen van banken en stoelen niet aantasten. U hoeft dus niet bang te zijn dat uw bank schade aan de bekleding oploopt. Na het reinigen is uw meubilair weer als nieuw.

Maak gebruik van professionele meubelreiniging Lemmer

Zijn uw bankstel of uw kantoorstoelen nog in goede staat, maar alleen de bekleding is niet meer zo mooi schoon? Dan kunt u een beroep doen op meubelreiniging Lemmer. Uw meubels worden met behulp van krachtige schoonmaakmiddelen gereinigd. Deze middelen zijn mild voor het materiaal en zullen gegarandeerd geen schade aanrichten. Uw meubels zijn weer keurig schoon en u kunt er weer vele jaren gebruik van maken. Een bank wegdoen omdat er een vlek in de bekleding zit? Niet nodig, professionele reiniging kan de oplossing zijn.

Maak direct een afspraak voor het reinigen van uw meubels

Is uw bankstel of uw favoriete fauteuil aan een reinigingsbeurt toe? Maak dan vandaag nog een afspraak met schoonmaakbedrijf Vos. Wij komen graag bij u langs om uw bank een grondige schoonmaakbeurt te geven. U kunt os bereiken via ons e-mailadres info@schoonmaak-heerenveen.nl. U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken via telefoonnummer 0513 43 53 08. Wij geven u graag een passende offerte voor het grondig schoonmaken van uw meubels.

Informatie aanvragen