Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen
0513 - 43 53 08 / 06 - 23 82 10 07
info@schoonmaak-heerenveen.nl

Meubelreiniging Friesland

Bent u op zoek naar een onderneming met ervaring in meubelreiniging in Friesland? Dan is VOS Heerenveen Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten uw partner. Wij staan voor u klaar met een professionele dienstverlening. Door onze jarenlange ervaring in meubelreiniging in Friesland kunnen wij u een hoogwaardig eindresultaat garanderen. Wij zetten ons in om uw meubelstukken volledig hygiënisch schoon te krijgen, zodat u weer kunt genieten van uw meubels.

Professionele en betaalbare meubelreiniging in Friesland

VOS Heerenveen Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten is een ervaren onderneming met veel kennis van meubelreiniging. Wij komen in Friesland graag ter plaatse om u van dienst te zijn wanneer u uw meubels een goede reinigingsbeurt wilt laten geven. Wij stemmen de meubelreiniging in Friesland af op het soort meubels dat u heeft. Hierdoor behalen wij altijd het beste resultaat. Uiteraard maken wij voor de meubelreiniging in Friesland gebruik van de meest moderne apparatuur en verantwoorde reinigingsmiddelen. Wanneer u kiest voor onze services, dan kiest u voor het beste tegen een betaalbare prijs.

Neem contact op

Voor meubelreiniging in Friesland staan onze medewerkers graag voor u klaar Wij kunnen u een dienstverlening aanbieden die uitstekend bij uw behoeften past. Wij zijn gevestigd aan de Zijlroede 42 in Heerenveen en kunnen u door heel de provincie van dienst zijn. Wilt u meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte? Bel dan naar 0513 - 43 53 08 / 06 - 23 82 10 07 of stuur een mail naar info@schoonmaak-heerenveen.nl. Wij kunnen u alles vertellen over onze mogelijkheden, onze werkwijze en natuurlijk ook onze tarieven. 

Informatie aanvragen