Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen
0513 - 43 53 08 / 06 - 23 82 10 07
info@schoonmaak-heerenveen.nl

Kantoorreiniging Lemmer

Zoekt u een professional in kantoorreiniging in Lemmer? Dan kunt u uitstekend terecht bij Vos Heerenveen. Wij kunnen u een zeer complete schoonmaakservice aanbieden, zodat u weer kunt genieten van een hygiënisch schoon kantoor. Een goed schoon kantoor is niet alleen belangrijk voor uw eigen gezondheid en die van uw personeel, maar is natuurlijk ook wel zo prettig voor de eventuele bezoekers. Wij kunnen de kantoorreiniging in Lemmer voor u realiseren, zodat u weer kunt werken in een schone omgeving. U mag een zeer complete service van ons verwachten wanneer u kiest voor onze kantoorreiniging in Lemmer.

Uw partner in kantoorreiniging in Lemmer

Wij zijn al jaren actief in de branche en hebben dan ook veel ervaring in kantoorreiniging in Lemmer. U kunt ons vinden aan de Zijlroede 42 in Heerenveen. Vanaf deze locatie zijn wij werkzaam in heel de regio, waardoor wij ook zeker voor u klaar kunnen staan wanneer u interesse heeft in professionele kantoorreiniging in Lemmer. Wij kunnen niet alleen intern schoonmaken, maar ook extern. Zo kunt u ook goed bij ons terecht voor een ramenwasser, bijvoorbeeld. U kunt altijd rekenen op een uitstekend eindresultaat. 

Neem contact met ons op

Wilt u precies weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van kantoorreiniging in Lemmer? Dan kunt u ons vrijblijvend contacteren. Dit kunt u doen door te bellen naar 0513 - 43 53 08 of 06 - 23 82 10 07. U kunt ook een mail sturen naar info@schoonmaak-heerenveen.nl. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op. Vanzelfsprekend kunnen wij altijd een vrijblijvende offerte voor  u opstellen.

Informatie aanvragen