Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen
0513 - 43 53 08 / 06 - 23 82 10 07
info@schoonmaak-heerenveen.nl

Interieurreiniging Lemmer

Als u een kantoorpand heeft dan weet u waarschijnlijk dat dit ondanks dat er alleen maar gewerkt wordt, toch flink vies kan worden. Een pand waar dagelijks mensen over de vloer komen moet dan ook goed worden schoon gehouden. Natuurlijk kunt u na de werkdag zelf gaan stofzuigen, maar het is de vraag of u daar zin in heeft laat staan tijd voor heeft. U kunt dit werk veel beter uitbesteden aan de professionele interieurreiniging Lemmer. Onze enthousiaste schoonmakers gaan graag voor u aan de slag om er iedere dag voor te zorgen dat u weer met plezier aan het werk gaat in een schoon kantoor.

Kies voor professionele interieurreiniging Lemmer

Wanneer u kiest voor regelmatige professionele interieurreiniging Lemmer zult u merken dat uw kantoor langer schoon blijft. Wanneer vloeren regelmatig worden gestofzuigd of gedweild zal de vloerbedekking ook zeker langer mee gaan. En het is beter voor de gezondheid van u en uw medewerkers wanneer zij in een schoon kantoor kunnen werken. Onze schoonmakers werken volgens een vast systeem waarbij alle aspecten van de schoonmaak op regelmatige basis aan bod komen. Uiteraard worden bureaus en toiletruimtes dagelijks gereinigd. Daarnaast is er een schema voor het verrichten van schoonmaakwerk dat niet dagelijks hoeft te gebeuren.

Wij leggen u graag een goede offerte voor uw interieurreiniging voor

Bent u op zoek naar een bedrijf dat de interieurreiniging Lemmer voor u kan verzorgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee over uw wensen en onze mogelijkheden. U kunt ons bereiken via het e-mailadres info@schoonmaak-heerenveen.nl. Bellen kan natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0513 – 43 53 08.

Informatie aanvragen