Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen
0513 - 43 53 08 / 06 - 23 82 10 07
info@schoonmaak-heerenveen.nl

Houtwerk schoonmaken Friesland

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Friesland die uw houtwerk voor u kan schoon maken? Zoek niet verder, Vos Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten is het bedrijf waar u moet zijn voor schoonmaakwerk voor hout in Friesland. We zitten al twintig jaar in het vak, dus verstand van schoonmaken hebben we zeker.

Preventief onderhoud met houtwerk schoonmaken in Friesland

Het schoonmaken van houtwerk is een klus waar een deskundige vakman aan te pas moet komen, wilt u het mooi schoon krijgen. Hout wordt namelijk snel vies, door bijvoorbeeld natte aanslag en alg. Een professionele schoonmaakbeurt kan dus nooit kwaad. Wij behandelen uw houtwerk met professionele producten of maken het schoon door een borstel met waterdoorvoer te gebruiken. Op die manier wordt aan de kwaliteit van het houtwerk niets afgedaan. Onder houtwerk vallen niet alleen schuttingen of houten tuinmeubilair, we behandelen ook terrassen en vlonders, omdat deze door mos- en algengroei snel vuil worden. Met een houtreiniger en een nylonborstel, maken wij uw vlonder of terras binnen mum van tijd weer schoon. Na het schoonmaken kunt u bij ons ook voor de optie kiezen om uw oppervlak te laten oliën, wat mogelijk is in verschillende kleuren.

Neem contact op voor vragen over het laten schoonmaken van houtwerk in Friesland

Ons bedrijf zit gevestigd aan de Zijlroede 42 in Heerenveen. Woont u in Friesland, kunt u bij ons terecht voor uw houtschoonmaakwerk. Daarvoor kunt u bij ons altijd een offerte opvragen of contact met ons opnemen door te bellen naar 0513435308 of een e-mail te sturen voor meer informatie en al uw vragen naar info@schoonmaak-heerenveen.nl.

Informatie aanvragen