Postadres:
Zijlroede 42
8446 MV Heerenveen
0513 - 43 53 08 / 06 - 23 82 10 07
info@schoonmaak-heerenveen.nl

Glazenwasser Friesland

Wilt u een ervaren glazenwasser in Friesland inschakelen voor het wassen van de ruiten van uw woning of uw bedrijfspand? Dan bent u aan het juiste adres bij VOS Heerenveen Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten. Wij zijn gevestigd aan de Zijlroede 42 in de plaats Heerenveen en bieden onze services door heel de provincie aan. Wij zijn u dan ook graag van dienst wanneer u zoekt naar een goede glazenwasser in Friesland. Binnen ons team zijn diverse professionals aanwezig, van vakkundige glazenwassers tot ervaren meubelreinigers. Wij bieden dan ook meerdere services aan.

Een streeploos resultaat van onze glazenwasser in Friesland

De ene glazenwasser is de andere natuurlijk niet. Wij zijn ons er ook van bewust dat niet iedere glazenwasser zijn of haar vak echt verstaat. VOS Heerenveen Vloerenonderhoud & Schoonmaakdiensten werkt uitsluitend met ervaren en goed opgeleide vakmensen die hun vak wél verstaan. Onze glazenwasser in Friesland reinigt de ruiten op professionele wijze en kan u een streeploos resultaat garanderen. Uiteraard is het mogelijk om onze glazenwasser in Friesland op periodieke basis te laten komen, zodat u altijd kunt genieten van schone ruiten.

Neem contact met ons op

Als u een glazenwasser in Friesland nodig heeft, dan kunnen wij u een professional bieden die u het beste resultaat garandeert. De glazenwasser is inzetbaar voor kleine en grote projecten. Wilt u meer weten of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op via één van de volgende nummers: 0513 - 43 53 08 / 06 - 23 82 10 07. Indien gewenst kunt u ook mailen naar info@schoonmaak-heerenveen.nl.

Informatie aanvragen